IĮ „Suvalkijos aliejus“
Bažnyčios g. 10 Alksnėnų k. Vilkaviškio r. LT-70478
Tel. 862903979,
el. paštas: suvalkijosaliejus@gmail.com
Internetinė svetainė: www.suvalkijosaliejus.lt
FB: Suvalkijos aliejus
Instagram: Suvalkijos aliejus
Esu gimusi ir užaugusi Vilkaviškio krašte, be galo myliu savo kraštą, todėl su vyru net nedvejodami įleidom savo šaknis čia. Gyvenimas kaime, domėjimasis sveika gyvensena – visai natūraliai išaugino į mielą širdžiai veiklą – aliejaus spaudimą, kurį pavadinom savo krašto garbei, bei garsinimui „Suvalkijos aliejus“. Juk čia patys gražiausi ir derlingiausi laukai! Ši veikla be galo įdomi, kiekvieną dieną vis sužinai kažką naujo apie aliejus, domiesi moksliniais tyrimais ir naujausią informaciją gali dalintis su kitais. Neapsiribojom ties keliom aliejaus rūšim, šiuo metu pas mus galima rinktis iš 10 rūšių aliejų (ir tai tikrai ne pabaiga!): kanapių, linų (šalto arba karšto spaudimo), margainio, juodgrūdės, Judros, rapsų, garstyčių, sezamo, moliūgų, saulėgrąžų, įvairių sėklyčių, bei visų labai pamėgta kanapių žiedynų arbata. Taip pat labai populiarūs dovanų rinkiniai, kur galima susikomplektuoti kelis patinkančius produktus ir taip nustebint sau brangius žmones. Visi aliejai turi begalę gerų savybių, tik kiekvienas žmogus turi atrasti sau tinkantį, kuris tiks ne tik skoniu, kvapu, bet ir padės spręsti organizmo problemas.
Mūsų aliejai spaudžiami šaltuoju būdu, spaudimo metu sėkla įkaitinama tik iki 24 laipsnių, nusodinimas vyksta natūraliu būdu, nenaudojant jokių filtrų, todėl aliejuje išsaugomos visos maistinės medžiagos, mineralai, bei vitaminai. Kiekvienas aliejus turi savo charakterį, tad kiekvieną jų, teko „prijaukinti“. Keturias kultūras auginamės patys, o kurios netinkamos mūsų kraštui, bei klimatui parsivežame iš sertifikuotų, kruopščiai atrinktų ūkių. Spaudžiame mažais kiekiais, dažniausiai gavus kliento užsakymą. Savo krašte – Vilkaviškyje, produkciją pristatome savo klientui – taip pavyksta išlaikyti grįštamąjį ryšį su klientu; pasišnekučiuojam, padiskutuojam. Mūsų tikslas – kad kiekvienas aliejaus lašas būtų skanus, sveikas, bei kokybiškas!
Last modified: 2021 3 gruodžio